söndag 6 april 2014

Mulet och regn

Efter flera dagar med strålande sol längtade jag efter att få jobba lite i trädgården. Första helgen då absolut inget är inplanerat bara egentid HELA helgen... Fantastiskt.... Då kommer det, regnet och plötsligt är det inne som gäller... Inne och.... Se på tv.... Japp, plockar fram Game och thrones, tredje säsongen. Såg fyra avsnitt i ett svep, inte helt fel, ganska mysigt faktiskt...

Söndag, mulet, mulet, mulet.... Se på tv, japp.... Efter en stund börjar jag känna mig rastlös, tittar lite på Kärchers fönstertvättmaskin.... På väg in till köket för att ta ett glas vatten suger jag tag i manicken och går loss på matsalsfönstret som jag länge har våndats över... Faktum är att det tog längre tid att plocka bort sakerna som stod framför fönstret än det tog att putsa... Gött!!! Som i trans tog jag det andra fönstret i matsalen också... Pang!!! Färdig.... Hur gick det här till? Inget spill med vatten heller.... Helt fantastiskt är så förundrad att något faktiskt fungerar som de lovar i reklamen. Så nu har jag tagit några fönster till och även några speglar. Me like!

En vecka kvar, sen påsklov.... Behövs, är fruktansvärt vårtrött, stress på jobbet är en bidragande orsak... Tur jag har mina elever, de får mig att le... =)

Planerar att......., ni gissar rätt, ta mig ann trädgården sen tror jag att walkin closet i gästrummet ska få sig en genomkörare. Har röjt lite igår, allt för att söka sonens betyg, som jag efter många krångliga lyft hittade... Hittade andra saker med som jag faktiskt undrat var de tagit vägen.... Men först en fantastisk vecka med mina elever...

2 kommentarer:

Maggan sa...

Denna fönstertvättmaskin har jag funderat på att köpa. Kanske blir det något roligare då!!! Just nu ser fönstren ut som om ja .....Är den något du kan rekommendera?

Leina sa...

Maggan: Ja det är det, den är fantastisk... =)