lördag 12 maj 2018

I tv:n spelar Tre kronor mot Slovakien


Jag och katterna ligger i soffan och tar det lugnt. Att jag fortfrande måste använda krycka ser man kanske... Jag har helt och hållet accepterat att jag inte kan göra nästan någonting numera. Jag jobbar heltid åker kl:07:00 kommer hem 17:00-18:00 på eftermiddagen. Då äter jag sen hamnar jag i soffan där jag oftast somnar en stund eftersom jag är helt slut på.

På torsdag skall jag få träffa en ortoped i Uddevalla, det är första gången, brukar bli skickad till Halmstad. Eftersom jag i stort sett har idiotförklarat sjukvården i Västra Götaland / Halland så vet jag inte vad jag skall tro, vågar inte hoppas i alla fall. Tanken är nog att de funderar på att byta ut höftkulan i den vänstra höften. Naturligtvis har jag fått artros i höften där höftböjarmuskeln har bråkat i sju år nu. Men som jag har det nu kan det inte fortsätta, jag har inget liv... Jobba, hem sova... Vill resa men det fungerar ju inte.

Men allt är inte nattsvart, Saga som hållit avstånd till mig i två år kommer numera och lägger tassen på min hand om jag inte uptäcker att hon vill bli kliad. Hon kommer och lägger sig hos mig med numera. =)  Få se om jag orkar skriva här nu, ser kanske ljuset i tunneln...


Inga kommentarer: