onsdag 22 augusti 2018

Första veckan med elever


Så är vi igång, det känns som om det vore alldeles nyss videt var vårtermin, sommaren med alla sina äventyr har gått fort. Nytt arbetslag (vi slog ihop två), lite nya kollegor och elever. Vi upplever det som en positiv start, eleverna är glada, personalen är glada. Det känns riktigt, riktigt bra. Första två veckorna så kör vi lite lära känna varandra, varvar lektioner med uteaktiviteter. 

Så jag hade bild ute med två grupper, de skulle göra utomhuskonst. Sjäv kunde jag inte följa elever upp i skogen men hade hjälpsamma kollegor som tog tag i det. De fotade elevernas konstverk så jag fick se dem, det var roliga och kreativa lösningar. Jag stod kvar på skolgården och peppade de elever som valde att stanna kvar. Fotot är skuggan av fotbollsplanket med två hål i. Eleven såg ett ansikte och gjorde ögon av det. Det här är arbete på gång så det är det högra ögat som är klart. 

På slutet av lektionen (som var ganska lång) umgicks vi och pratade om allt möjligt, en riktigt härlig dag. Inte ofta man börjar jobba efter semestern med en så god känsla i magen... =D

Inga kommentarer: