måndag 29 juni 2009

I denna ljuva sommartid


KA:s trädgård är full av rosenbuskar, till och med ett rosenträd. Jo det är sant det är ett träd numera som är översållat med rosa vackra rosor. Ute är det fortfarande för varmt för att vara ute, måste ta mig i kragen och ta en promenad idag. Igår fick vi besök av KA och dottern S som handlat på Torp, de handlade diverse skadedjursbekämpningsmedel... Bra att ha grejor med andra ord. Sen gick vi till sushirestaurangen längst upp på gågatan och åt lunch.


De hade ställt ut ett rangligt litet bord på gågatan med plats för fyra personer. Där satt vi i de ljumma vindarna och konstaterade att sushi var toppenmat varma dagar. Förbi oss på gågatan susade det förbi två bilar... Det var lite störande... Men de hade säkert en anledning till varför de måste köra på gågatan.


Dottern som tidigare beställt våfflor ringde hem och sa att de ångrat sig, de ville ha sallad med Skagenröra. Lite märklig kombination men allt går, höll med dem om att det inte riktigt var våffeldag. Tror till och med jag hade blåvägrat stå i värmen och grädda våfflor. Blev svettig bara jag tänkte på det….


När flickorna som varit på Peace and Love i Borlänge så kom hem var de solbrända, trötta men lyckliga. När vi sent om sider åt salladen med Skagenröra (jag hade skaldjur utan röra på sidan om också) satt flickorna och bubbelberättade om sina upplevelser och hur roligt de haft. Om människor de träffat, möten som skapade många skratt runt vårt köksbord.
Målade en läcker toalettpappershållare som KA skall få till utedasset i Töreboda… Lägger inte ut någon bild här än… KA får inte se den… Vill se hans min… Han ville nämligen inte ha bär eller blommor… Han ville ha döskallar… Han fick som han ville…


=D


Imorgon bär det av till Töreboda... Sen Västerås för Power meet i dagarna fyra... Vill inte bo i tält... Det är fööööööör varmt.... Suck!!! Blir nog bra det med..

Inga kommentarer: