onsdag 10 augusti 2011

Glömde

I tio år har jag sökt efter en Marguerit, ett brosch som mamma tappade för lika många år sedan. Hon fick det av min far när hon var 18 år.... Jag har sökt på alla antikaffärer jag besökt, jag har scannat av nätet gång på gång. Inte ens Kaplans hade broschet och de har MASSOR av smycken. En sorglig dag i april tog jag 4:ans spårvagn från Agnered in till city för att träffa dottern. Hon föreslog att jag skulle ta mig till Haga under tiden hon jobbade klart. -Det finns en fantastisk antikaffär där som säljer designersmycken... När jag varit i den trånga affären i 10 sek gick jag direkt till en monter vid kassan... Direkt såg jag den... MARGUERITEN..... -Vad kostar den? Helt olikt mig bröt jag in när kvinnan bakom disken pratade med en annan kund... Hon sa priset... Jag tänkte i två sekunder sen sa jag... -Jag vill ha den.... Det kändes som J styrde min dag eftersom jag senare på dagen oxå hittade rakgrejer till sonen på NK..... Allt föll på plats trotts att det var en sorglig dag.... Jag ringde till mamsen och sa att jag hittt en sak hon sökt i 10 år, men att jag inte vågade skicka den med posten utan att hon skulle få den när hon kom ner...


Så här såg mamsen ut när hon öppnade paketet och såg dess innehåll... =)


Om hon blev glad? Ja det kan man lugnt säga....5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Härlig bild, den översta ,-)))))

Vilken lycka!

leina sa...

Elisabet: Ja att jag lyckades fånga den med min skruttiga kamera som måste tänka så länge.... Men för en gångs skull var turen med mig... =)

trollmor sa...

Klickar runt på olika bloggar och jag kan förstå glädjen med brochen.Vilken lyckodag ! /ewa

leina sa...

Ewa: Ja, hon pratade om hur hon tappat den två gånger... Att hon skulle låta en guldsmed göra det till ett brosch/hänge... Hela veckan... =)

Belinda sa...

Åh, mormor <3