fredag 6 januari 2012

Åh, vad jag saknar min lilla compact kamera som mystiskt har försvunnit... Att kameran är borta gör inte så mycket, jag måste ändå köpa en ny... Det är minnsekortet jag vill åt... Kan hända att den är på skolan... Om jag har tur.

På söndag fyller lilla dottern 22 år, hälsade på henne i måndags. Det var första gången som jag hälsade på henne och lilla Nelly. Nelly ville inet alls bli fotad, inte ens nästan. Det märks att hon är en ung katt till skillnad mot Kajsa som är en gammal katt och sover för det mesta... Den bilden är i iphonen... De som jag inte kan föra över, varför vet jag inte... =(

Väntar på "Fotografen" som skall titta på min trasiga kökslampa, få se om han kan fixa den... Om han kan det ska jag hänga upp lampan över matsalsbordet. Det blir fint... Fast, jag kan inte använda den, elektrikern "glömde" montera dit elen... Säger ingenting.... Blir bara arg...

Men ute skiner solen och temperaturen har sjunkit från -5 när jag steg upp till -3,5 nu... Peppar, peppar... Det har varit en bra vinter, stormarna till trotts... =)


3 kommentarer:

Lilian sa...

Hej det var länge sen,har haft fullt upp med barnbarn och att försöka boa-in mig i Nynäshamn.Håller tummarna att din kamera finns välbehållen på skolan.Kramar till dig.
Lilian o Greta.

Elisabet. sa...

Det låter som om du har haft ett bra lov. pv suckade nyss och sa .."ja, nu är det helg och slut på den riktiga ledigheten". Nu räknar han redan dagarna till sportlovet ,-)

Ja, ja ..., ni lärare ,-)

leina sa...

Lilian: Ibland är det fullt upp... Men du verkar ha haft det bra.. Hoppas flytten gick bra och att du bott in dig nu...

Elisabet: Det som känns jobbigt nu är att "de som bestämmer" har beslutat att vi lärare skall börja samma dag som eleverna???? Vi brukar alltid börja en dag innan... Så nu ska vi planera??? Just det i helgen.. Jag vägrar, vilket innebär att när vi börjar på måndag så... Ja är inget förberett... TJOHO!!!!!!!