lördag 15 oktober 2011

En annorlunda lördagsmorgon

Perkulatorn har just slutat brumma.... Sonen ligger i rummet mitt emot mig och sover, det finns ingen dörr så jag hör hur han snusar på där inne.... Kajsa ligger bredvid mig i soffan som nu är en säng, tv;n står på utan ljud... Nu vaknade sonen och frågade om bageriet hade öppet... Det hade de inte, men det hade Willys så jag kunde köpa varmt bröd, jouice och lite pålägg. Snart frukost.

 -Men du har väll fina köksluckor!   NEJ, det har jag inte, om man ser kort eller står på avstånd ser de jätteffina ut... Men oj, så nötta och sletna de är... Som allt i huset..

 I december 2010 plockade jag bort allt från hallen uppe (och det var mycket), skurade och skurade och skurade... Meddelade GÄ att jag skulle måla hallen så att det skulle vara klart innan vi flyttade in. När jag kom tillbaka nästa dag hade han burit drivor av verktyg och trä och skit... Sen meddelade han att där skulle minsann inte målas nu... ???? Problemet är att husets enda toalett ligger där uppe, så om jag målar måste vi bo någon annanstans... Det gör vi i helgen, vi har fått låna "han jag var gift meds" lägenhet... Så igår målade jag köksluckor och golvet uppe... Först hade jag naturligtvis burit in alla möbler och bröte till mitt sovrum... Sen skurat med Cillit Bang och salmiak... =) GÄ vet ingenting...  Varför jag gör det nu? Det är varmt nog ute så att färgen torkar samt att det i kontraktet står att ALLT skall vara målat innan dec 2011... ???? Inte lätt när man hela tiden måste vänta på GÄ som inte riktigt gör det han ska... Men nu ska här målas.. Värst blir nog källaren... Men det ordnar sig.
 Titta så fiiiiint det blir.

Och här ligger köksluckor på tork.... I det som snart, mycket snart skall bli en matsal...

Nu frukost... Mums...

2 kommentarer:

UllaMona sa...

Så himla duktig du är...följer din renovering.
Ha en fin helg.

leina sa...

UllaMona: Tack, önskar att jag vore klar och kunde ställa i ordning alla möbler och saker... Men snart... =)