onsdag 20 juni 2012

Äntligen


En föraning om sommar, 18.7 grader kl 18.10....

Har stressat lite lagomt, men ändå inte. Hunnit besöka sjukgymnasten och bokat tid nästa tisdag kl 08.00, åkt till skolan igen för att kolla en extra gång så att bilnycklarna inte låg där någonstans, röjt i köket (läs söker nycklar), tvättat sängkläder som fått torka ute i vinden och solarnas blekande strålar, handlat inför midsommar (läs vin och öl, vill inte slåss med alla på systemet imorgon) sen så har vi grillat, sonen ville äta korv, jag ville grilla, så då grillade vi chorizos och haloumiost, med en fräsch sallad till. Blev sugen på ett glas vin (det är ju ändå första semesterdagen) så det slutade med ett glas mineralvatten.

Hade tänkt att den här sommaren skall gå i återhållsamhetens tecken. Vi får se... Första åtgärden, släng bort bilnycklarna så du får gå extra mycket... Kanske inte mitt smartaste drag, dyrt lär det bli också. Helt sinnesjukt, jag är extremt noga med nycklar, lägger dem ALLTID på samma ställe. Men nu har jag gett upp, de är borta vi har verkligen sökt ÖVERALLT... Borta!!!!!

18.4 grader ute, blir svalare fort....

2 kommentarer:

UllaMona sa...

Jag tror att du har dem i en väska modell större!

leina sa...

UllaMona: Nej har tömt väska modell större in till minsta dammtuss. Jag/vi har verkligen sökt överallt... ÖVERALLT!!!! Borta med vinden... Måste beställa ny... Gråter... Kunde ha gjort annt för de pengarna.