söndag 13 januari 2008

Rena ytor

Det är lika skönt varje år att plocka bort julpyntet. Ytorna blir rena och tomma igen….. Men ibland kan jag sakna det varma mysiga ombonade känslan som julpynt skapar. Därför plockade jag fram diverse ljusstakar och eldade på med värmeljus för att försöka återskapa lite av ”myset”…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin trattgramofon (om jag ser rätt och vad den nu heter på riktigt). Tur att inte ni har några "Gökar" hemma, mycket blir tråkigt nog bitet på om vi inte hinner med i svängarna och det gör vi inte alltid. Mycket är undanstoppat pga av det men vi får skylla oss själva.

Ditt souvas "recept" skickade jag till min bonusdotter. Hennes man hade köpt souvas när dom var upp på jobb däruppe i Lappland.

Vi hade väldigt lite att ta bort men det är nu borta och visst blir det tomt.

Leina sa...

carina: Trattisen är från min farmor och farfar... Synd bara att den är så skabbig... =( "Gökar" nu hänger jag inte med riktigt... Fåglar som ni har lösa inomhus???? I Liberia hade vi en uggla.... Men den hittade vi en morgon i toaletten... Hade drunknat... Souvasreceptet... Se där, fast godast är nog trattkantareller till...

Anonym sa...

Gökarna är våra kära marodörer som vi önskar dit pepparn växer ibland och ja dom är "fria" Gökar under dagtid, när vi är hemma, förutom när dom vid enstaka tillfällen får burarrest ;)

Vår kattveterinär kallar Mannfred (det är en tjej men det visste vi inte förrän efter DNA test när hon var 5,5 år) för Mannfred bin Laden. Det är två svarthuvade vitbukspapegojor.

Det är pga av en kakadua vid namn Henning som vi grejade domänet vi har eftersom vi kallade honom för Göken Jonsson och så är var vi (är nog också) då lite som "One Flew Over the Cuckoo´s nest".

Iaf så förstör Kurt och hans sambo Mannfred väldigt mycket och just nu är det revirkrig mellan Kurt och KA (min käre make) fast det är mer Kurt som krigar mot hotet av KA.

Leina sa...

Ha ha ha ha... Hmmmm Inte kul...