söndag 5 augusti 2007

Mina fönster


Är väldigt vackra… Tjock karm och säkert helt hopplösa att städa. Jag har två fönster i vardagsrummet, jag har köpt två brudorkidéer att ställa i var sitt fönster. Så jag har något som är vackert att titta på i röran.

6 kommentarer:

Visionary soul sa...

Säga vad man vill, men i ditt liv rör det då VERKLIGEN på sig! :-) Hur känns det... när du nu börjar landa lite..? Det låter som om du är 1. dödstrött, 2. glad, 3. lättad, och kanske 4. lite vemodig...?

Om du orkar återkomma med reflektioner kring mina senaste veckor, så får du jättegärna göra det. Jag börjar tappa greppet, tror jag... ;-)

Anonym sa...

Håller med föregående talarinna.
Kan inte vara en baggis att flytta genom halva Sverige...allt vänds upponer, ibland inte bara till godo.
Hoppas dock att energin står dig bi,så du får ordning på allt o alla!

Det Mörka Hotet sa...

Ja, vackra fönster är det något speciellt med. Tänker på alla vackra och fantastiska hus jag sett i Pakistan men som har rent bedrövliga fönster - med svenska mått mätt.


DMH/Samuel

Anonym sa...

Vilken jättevåning det ser ut som! Hela balsalar fulla av golv.

Elisabet. sa...

Äntligen lite bilder!!

Jag väntar nog med mitt besök tills våren ..-)
Kram och lycka till Leina!

Leina sa...

vs: Jo jag har börjat landa, lite lätt. Tog helt sonika ledigt lördag, söndag o måndag. Har inte packat upp en enda låda. Men är tröttast....

jenny: Det ordnar sig ska du se.

dmh: Tänk vad vackra fönster gör mycket.... Husets själ, men jag gillar att betrakta fönster från insidan.... Vet inte varför...

matilda: Nej, balsalen var huset som jag flyttade ifrån. Lägenheten är en trea på 91 kvadrat, men högt i tak 2,70. Bara jag får till det så blir det nog mera rymd. Just nu dräller det kartonger överallt med innehåll som jag inte vet vad jag skall göra med. Läs rymma någonstans. SUCK!

elisabet: Tack, det behövs... Du är så välkommen när du än har tid att titta förbi. =D